Geplaatst in FC Twente

“Blij op tijd fit te zijn”

FC Twente boekte donderdagavond in de play-offs voor Europees voetbal een 0-1 zege op FC Groningen. Zondagmiddag wacht in  De Grolsch Veste de return.

Sander Boschker stond afgelopen weekeinde tegen PSV ook onder de lat en stond tegen FC Groningen opnieuw in het doel. “Ik ben blij op tijd fit te zijn, want toen ik terugkwam moest ik direct weer spelen.” Over het resultaat was Boschker donderdagavond tevreden. Hoewel er volgens hem meer gescoord had kunnen worden. “We hebben met 0-1 gewonnen en dat is goed. We hadden wel met meer doelpunten verschil kunnen winnen. Als we rustig blijven en een paar keer simpel rondspelen zetten we een teamgenoot vrij voor het doel en dan loop je verder uit.”

Leroy Fer kon zich wel vinden in de woorden van Boschker. “We hebben bij vlagen goed voetbal laten zien. Daardoor hadden we de score eigenlijk nog verder kunnen uitbouwen. Dan maken we het onszelf alleen maar makkelijker. Het was een zwaar veld door de regen en dat ga je uiteindelijk voelen in de benen”, geeft de middenvelder aan. Zondag hoopt Fer zich met FC Twente te plaatsen voor de finale van de play-offs. “Het is een Europees ticket en daar moeten we vol voor gaan. Het is een prijs.”

Publicatie: FCTwente.nl

BE__4446

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s