Geplaatst in FC Twente

Martina: “Dit is een goed resultaat”

Cuco Martina nam zaterdagavond de plek van Rasmus Bengtsson in. De centrale verdediger van FC Twente blikte terug op de wedstrijd. “Dit is een goed resultaat. We hebben als team gevochten, dus verdient iedereen vandaag de complimenten. In principe hebben we foutloos gespeeld, want je wint met 2-0. We hebben eigenlijk geen kans weggeven, dan hoor je mij niet klagen.”

Na de rode kaart van Patrick van Aanholt merkte Martina dat de thuisploeg het even lastig had, maar daarna het heft weer in handen nam. “Tegen een man minder spelen, is altijd lastiger dan elf tegen elf. We moesten even zoeken, maar daarna ging het weer goed.” Martina wist na de 2-0 dat de drie punten binnen waren. “Bij 1-0 kan het altijd nog gelijk worden, dus bij het doelpunt van Tadic was de spanning weg en dan sta je met een gelukkig gevoel op het veld. We speelden tegen Vitesse, een topploeg, dus we hebben het goed gedaan. Het is lekker om voor je eigen supporters drie punten te pakken.”

Voor Martina was het niet wennen om weer in de basis te staan. “Dit was weer een kans voor mij om te laten zien wat ik kan. Het is uiteraard mooi om in de basis te staan. De trainer laat zien vertrouwen in mij te hebben en daar ben ik superblij mee. Het ging tegen Vitesse lekker met Andreas Bjelland achterin.”

Publicatie: FCTwente.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s